Söka dit?

Varje morgon när jag är ute och promenerar så går jag alltid förbi ett komvux i Håbo. Och jag brukar faktiskt fundera på om jag en vacker dag ska ta och söka dit. Jag vet om att det är ett par ganska viktiga kurser som jag missade när jag gick i gymnasiet. Så jag har alltid tänkt att jag ska ta och ta igen dessa kurser någon gång. Men jag har liksom inte haft tiden med familj, jobb och sådana saker. Men jag kommer snart inte att ha något jobb då firman lägger ner, så jag kanske ska ta och plugga då så att jag enklare kan hitta ett jobb senare. Jag tror nog att det kommer att bli riktigt bra det faktiskt. Dock så var det väldigt länge sedan som jag gick i skolan, jag hoppas att jag kommer att klara av det. Men det kommer nog gå bra tor jag. Det är ju inte alls samma miljö som det är i vanliga skolor om jag säger så. Sen tror jag också att det är en helt annorlunda kvalité på undervisningen. Jag har en kompis som plugga på komvux så jag tror nog att jag ska ta och fråga honom hur det är att studera där, då kan jag ju få lite input i hur det faktiskt är. Men jag brukar fundera på det väldigt ofta när jag promenerar runt skolan om dagarna. Det är nämligen på väg till mitt jobb som jag har kvar ett tag till.Men jag tror nog på den tanken att jag söker dit och plugga ett tag, tar igen de kurser som jag har missat och sedan så kan jag enklare hitta ett nytt jobb. Så det är bara att kavla upp ärmarna och börja plugga igen. Det ska bli riktigt kul det måste jag säga.